Derbi vodilnih ekip

Jutri zvečer gostimo derbi trenutno vodilnih ekip prvenstva. V športno dvorano Rogatec prihaja vodilni Siliko, ki doslej niza le zmage.

»Zagotovo nas čaka zanimiva tekma. Ne le, da je ekipa Silika zmagala na vseh dosedanjih tekmah, dosegla je 25 zadetkov na štirih tekmah. To bo dober izziv za nas, da upravičimo trenutno najboljšo obrambo lige,« pred dvobojem napoveduje Vedran Matošević.

Siliko ima s štirih tekem 12 točk, naša ekipa s tekmo manj na drugem mestu 7 točk. Tudi vrh lestvice strelcev zasedajo trije igralci Silika, in sicer Max Vesel (5 zadetkov), Žan Janež in Nikola Jandrić s po štirimi zadetki, kolikor jih imata tudi naša Žiga Čeh in Tihomir Novak.

Jutri bo 14. medsebojna prvenstvena tekma Dobovca in Silika. Doslej je 10 zmag zabeležila naša ekipa, dve sta se končali neodločeno, Siliko je slavil 4. novembra 2016 v Rogaški Slatini.

Tekma bo jutri izjemoma v športni dvorani Rogatec. Začne se ob 20. uri. Vstopnica za ogled tekme stane 5 evrov. Možen bo tudi nakup članskih izkaznic po 25 evrov, ki omogoča ogled vseh domačih prvenstvenih tekem v sezoni.

Vstop v dvorano ob izpolnjevanju PCT pogoja.

Vaša podpora je naša energija.
#futsaldobovec