Prva domača tekma, v goste prihaja Litija

Prvo domačo tekmo nove sezone bodo črno-beli jutri odigrali proti Futsal Club Litija. Trener Kujtim Morina bo imel na razpolago vse igralce. Verjame, da bodo pokazali odlike kot na odigranih prijateljskih tekmah minuli teden in pričakuje, da bo ekipa na želeni ravni.

»Uvod v sezono ni stekel po naših načrtih in pričakovanjih. Superpokal in tekma prvega kroga sta opozorilo, da nam nihče ne bo podarjal zmag, da so vse ekipe dodatno motivirane za tekme proti nam. Od ekipe jutri pričakujem, da pokaže, kaj zna in zmore; da vse, kar fantje dobro delajo na treningih, prenesejo tudi na tekmo. Igramo proti dobri, kakovostni ekipi. To bo pravi derbi, težka, zahtevna tekma. Gremo na zmago,« napoveduje trener Kujtim Morina.

Tekma bo ob 20.00 v športni dvorani v Rogaški Slatini. Za vstop v dvorano je treba izpolnjevati PCT pogoje.

Vstopnica za ogled stane 5 evrov. Jutri bo mogoče kupiti tudi sezonsko člansko izkaznico za tekočo tekmovalno sezono. Stane 25 evrov in vam omogoča ogled vseh domačih tekem prve lige.

Vaša podpora je naša energija.

Tekst: Sergeja Javornik

Ekipi sta se v slatinski dvorani nazadnje pomerili 1. junija letos v končnici prvenstva. Slavili so domači 5 : 2. Foto: Zlatka Polajžer