Dan slovenskega futsala 28. avgusta, ob 19.00 uri

V Dobrepolju je vse pripravljeno, da v soboto, 28. avgusta, gosti Dan slovenskega futsala. To je dan, ko se zberejo vsi in preverijo svojo pripravljenost pred novo sezono. Tudi letos ne bo nič drugače, dogodek, ki je postal že tradicionalni, pa gosti FK Dobrepolje, ki že celo desetletje pušča globok in močan pečat na futsal zemljevidu Slovenije. Dan se bo sklenil s superpokalno tekmo med Dobovcem in Litijo, tudi z neposrednim prenosom na spletnih straneh Nzs.si in Futsal.si.

Futsal superpokal, 28.8.
FK Dobovec – FC Litija (19.00)

Svoje izobraževanje oz. predavanje pred začetkom sezono bodo opravili delegati, ki, dodajamo na tem mestu, vabijo v svoje vrste nove moči, nove delegatinje in delegate, ki jim bodo v soboto predavali Renata Podviz ČeferinAndrej Narat in Stane Kokalj.

Pred trenerji je licenčni seminar, kjer bodo predavali Dani KaljevičDrago AdamičTomislav HorvatKujtim Morina in Mile Simeunovič. Sodnike čakajo fizični preizkus, za tem pa še skupaj s kontrolorji predavanje, ki ga bosta opravila Silvo Borošak in Štefan Tivold.

Izobraževanje čaka tudi časomerilce.

»Kot predsednik komisije za futsal se že izredno veselim dneva slovenskega futsala, kjer bodo na enem mestu opravili izobraževanja prav vsi akterji od trenerjev, sodnikov, kontrolorjev, delegatov in časomerilcev pred novo tekmovalno sezono. Vrhunec tega dneva pa bo tekma super pokala med ekipama FK Dobovec in FC Litija. Letos bo gostitelj dneva slovenskega futsala FK Dobrepolje in ne dvomim v več kot odlično organizacijo tega dogodka,« pred dogodkom pove Vlado Močnik, predsednik komisije za futsal.

Tekst: D.P.
Foto: Nzs.si