Denis Kneževič nova igralska okrepitev

23-letni sidraš oziroma pivot je nova igralska okrepitev črno-belih. »Mlad in nadarjen sidraš bo pod vodstvom Kujtima Morine ter ob Luki Periću in Kristjanu Čujcu zagotovo dodatno napredoval,« je prepričan kapetan Rok Mordej.

»Moj dosedanji klub Kmn Sevnica ne bo več igral v prvi ligi, zato sem iskal nov klub. Seveda sem bil vesel klica Roka Mordeja. Futsal klub Dobovec je zelo organiziran in kakovosten klub, tako da sem povabilo preprosto sprejel,« po telefonu razlaga Denis Kneževič. Četudi v teh dneh uživa ob morju, se že izjemno veseli treningov v novi sezoni. »Vem, da bom na vsakem treningu, če bom delal tako, kot je treba, napredoval, kar mi je pri mojih letih tudi cilj. Ni boljše priložnosti kot učiti se od najboljših, od svojih idolov in pod vodstvom vrhunskega trenerja, kot je Kujtim Morina,« je navdušen Denis Kneževič.

Njegov idol je Kristjan Čujec, »eden izmed najboljših pivotov na svetu, in res mi je bilo v veselje, da sem se teh par dni imel možnost učiti od njega, ga opazovati na treningih in mu prisluhniti pri napotkih, kaj popravljati, da bom še boljši.« Tako je o svojem novem soigralcu dejal Denis Kneževič novembra lani, ko je nabiral prve igralske minute kot član slovenske futsal reprezentance. »Zelo lepa izkušnja z zelo kakovostnimi igralci,« se spominja in se veseli novih priložnosti učenja in pridobivanja dragocenih izkušenj.

Zadnja tri leta je predan futsalu, pred tem je igral nogomet v NK Posavje Krško. V zadnji tekmovalni sezoni je za Sevnico dosegel 13 zadetkov, sezono prej pet.

 Denisu želimo  počutje v našem klubu, da se čim več nauči, pridobi nepozabne izkušnje ter z mladostno zagnanostjo, željo po napredovanju in z lakoto po uspehih piše novo uspešno zgodbo.

Jure Zauneker