Še trije igralci podaljšali zvestobo Dobovcu

V ekipi Dobovca nadaljujejo s sestavljanjem ekipe za novo sezono. Pred dnevi so potrdili, da bo trener ostal Kujtim Morina, v ekipi sta ostala tudi Damir Puškar in Rok Mordej. Klub iz Obsotelja pa je to pot potrdil, da v moštvu ostaja tudi trojec Žiga ČehTeo Turk in Vedran Matošević.

Trojica si sledi v razvrstitvi strelcev končane sezone od tretjega do petega mesta. Vedran Matošević je bil tretji strelec sezone s 30 zadetki, sledita mu Žiga Čeh s 26-imi in Teo Turk s 25-imi zadetki.

„Ostajam zaradi dveh stvari, ki me vedno vodita v športu, to sta želja po napredku in pa zmage. Klub v vseh teh letih predobro poznam in vem, da ponuja odlične pogoje za dosego obeh ciljev. Ob tem so tukaj še trener in soigralci, s katerimi je užitek delati, ter ljudje v klubu, ki so fantastični, tako da ni razloga, da naslednjo sezono ne bi še naprej sodelovali,“ je odločitev komentiral Žiga Čeh, ki je prišel v Dobovec januarja 2018, predtem pa je igral v italijanski Imoli. Izkušnje iz Italije premore tudi Vedran Matošević (rojen leta 1990), ki začenja 3. sezono v Dobovcu.

Prav tako pa bo še tretjo sezono zapored v dresu Dobovca igral Teo Turk, ki se je popreje kalil in razvijal v ekipah Maribora, Litije in ŠD Extrema, kjer je tudi začel svojo športno pot.

Tekst: D.P, FK Dobovec
Foto: Nzs.si